Reacties


Mijn naam is Kitty en ben 44 jaar, woon samen en heb een dochter van 14.
De reden dat ik naar Dimphy ben gegaan is omdat ik een eetstoornis heb.
Ja, ik zeg heb omdat ik geloof dat dit iets is van mij, alleen heb ik nu geleerd hoe ik er mee om kan gaan. Ik heb de eetstoornis niet meer nodig, heb daar nu andere manieren voor.
Dit heb ik geleerd bij Dimphy. Heb al meerdere pogingen ondernomen om van de eetstoornis af te komen. Het verschil bij Dimphy en de anderen is dat ik merkte bij Dimphy dat zij precies snapte waar ik mee zat. Dus met al haar kennis heeft ze ook de ervaringsdeskundigheid en dat vind ik heel prettig. Daardoor schaamde ik mezelf niet en kon mijn verhaal doen.
Wat ik ook heel fijn vond, is dat het niet over eten ging, dus wat ik at, hoeveel ik at of niet at.
We zijn echt gaan kijken naar het probleem achter de eetstoornis en daarmee aan het werk gegaan. Het gaat nu goed. Weet wat mijn "valkuilen" zijn en hoe ik daar gezonder mee om kan gaan.
Dimphy bedankt voor je hulp, steun, begrip en het luisteren.

15-06-2018

Ik kwam bij Dimphy aan en moest even wennen.
Dimphy blijkt een lieve Mental Coach te zijn, met veel geduld en inlevingsvermogen.
Zij sprak uit wat ik al járen vermoedde, dus ik had nu een bevestiging.
Ook gaf zij mij handvatten aan die ik kon gebruiken.
Daar was het mij om te doen. Die handvatten.
Ik heb zo'n gevoel dat ik er nog niet ben, maar bij Dimphy staat altijd de deur voor me open en dat is een veilig gevoel.
Wat ook erg prettig bij/van Dimphy is dat zij een goede nazorg heeft.
Iets wat ik vaak gemist heb bij deze en gene.
Ze is heel persoonlijk en kijkt niet op haar horloge als je nog niet aan het einde van je verhaal bent.
Ook héél prettig.

Dimphy ik ben nog niet klaar bij je, maar bovenstaande wilde ik toch even gezegd hebben.

Dankjewel voor jouw zijn!

Marijke
28-03-2018

Ik kwam met Dimpy via huisartsverpleegkundige in contact omdat ik hulp zocht met mijn overgewicht.
Dimpy had al snel door dat er meer dan alleen overgewicht aan de hand was.
Ze ging dieper in op de problemen die de oorzaak waren dat ik ging overeten.
Er werd mij een spiegel voorgehouden waar ik jaren niet in heb willen/durven kijken.
Samen hebben we een lange weg afgelegd en na verloop van tijd leerde ik om meer van mezelf te laten horen en mijn mening te durven geven.
Dit gegeven had samen met een paar heel praktische handvaten voor mij het gevolg dat ik beter in mijn vel kwam te zitten en minder vaak verdoving zocht in eten.
Ook werd het mij duidelijk dat ik tevreden mag zijn met wie ik ben.
Ik weet dat ik nog een lange weg te gaan heb maar ik ben dankbaar voor de steun die ik van Dimpy heb gekregen.
Arjan.

"Soms zijn er dingen waar je zelf niet uit komt.
Dan is het fijn als je daar even met iemand over kan praten die niet in die situatie zit.
Dimphy laat je luisteren naar jezelf en zoekt samen met jou naar een oplossing.
Dit geeft rust in jezelf en leidt tot nieuwe inzichten waardoor je sterker wordt.
Het mooie is dat je aan het eind van het gesprek een kaart mag kiezen en deze past heel mooi in de situatie.
Wij zijn heel blij dat we zijn geweest, het was heel waardevol."

Een moeder en dochter.
26-01-2018

Ik liep al langer rond met de gedachte om hulp te zoeken, ik wilde graag rust in mijn hoofd en vond het ook moeilijk om deze stap te zetten.
Ik heb contact opgenomen met Dimphy met de vraag of zij mij kon helpen.
Ben blij dat ik deze stap gezet heb.
Ik voelde mij heel erg op mijn gemak bij Dimphy en kon daardoor ook heel gemakkelijk vertellen wat mij allemaal bezig hield.
De eerste stap was bewust worden. Door Dimphy zag ik al gauw waar mijn probleem lag en daar zijn we samen aan gaan werken.
Ik heb veel geleerd over mijzelf en ben daardoor ook anders gaan handelen.
Ik kom voor mezelf op en laat niet meer over mij lopen.
Heb ook meer rust in mijn hoofd.
Dimphy, ik ben heel blij dat ik destijds de stap gezet heb om met jou te gaan praten.

Joke.

Boekel 19-07-2016
Medio december 2014 terecht gekomen bij Dimphy, via een kennis getipt om daar eens te gaan luisteren om eens dingen op de rit te gaan zetten na een scheiding.
Door de scheiding heb ik een wijze levensles gehad, door fouten die ik maakte en verkeerde gevoelens die ik uitte kwam ik zelf in problemen.
Ik zag dingen teveel uit mijn eigen ogen en dacht altijd maar dat het bij een ander lag, dat ik het verkeerd deed.
Dus maar eens gaan luisteren bij een mental-coach, klonk voor mij al beter dan ander menig moeilijk woord.
Bij Dimphy een afspraak gemaakt en er blanco ingestapt, baat het niet, dan schaadt het niet.
Vervolgens kleine 2 jaar verder en voel me totaal anders.
Tussentijds meerdere dingen op mijn pad gekomen, maar alles met leerproces goed doorlopen.
Met een bezoek van ongeveer om de 6 weken en dingen voor mezelf opschrijvend ging ik elke keer vol goede moed naar haar toe.
Door de jaren heen en de bezoeken die ik daar gebracht heb, heb ik veel geleerd, dingen die me erg bij gebleven zijn en die ik nog dagelijks gebruik zijn : Imago, Voetstuk, Driehoek en los laten.
Het heeft mij in ieder geval een compleet andere blik gegeven op de dingen die we allemaal heel veel op een dag mee maken, stuk bewust wording.
Ik ben geen zweverig type, gewoon een simpele jongen van het plattenland, maar dit heeft mij en ook de mensen om mij heen geholpen.
Dimphy is een warm mens die neutraal is en mij inzichten heeft weten te geven.
Afgesloten met een dikke handdruk en een bijzonder fijn gevoel.
Patrick

Dimphy heeft mij geleerd bij alles wat ik doe of juist niet doe te kijken naar wat ikzelf wil. Ik had mezelf in de jaren aangeleerd om 'over het pad van een ander mee te lopen', zoals Dimphy het mooi omschreef, zonder daarbij te kijken of ik daar wel gelukkig van werd of me daar prettig bij voelde. Een belangrijk gegeven bij deze andere denkwijze was dat als je jezelf verandert, je omgeving dan met je 'mee verandert'. Ik heb inderdaad gemerkt dat, doordat ik duidelijker aangeef wat ik wil, op welk gebied dan ook, anderen dat gewoon accepteren. Door beter naar mezelf te luisteren kan ik ook beter filteren wie of wat wel en niet bij mij past en dat heeft me heel veel positieve rust gegeven waardoor ik de dingen beter kan relativeren, zowel op werkgebied als privé. Dimphy heeft het vermogen in zich om situaties die ik haar vertel, te vertalen naar mijn algemene doen en laten, waarbij ze me tips geeft om anders met situaties, die ik niet prettig vind, om te gaan. Zij haalt mijn positieve eigenschappen in mij naar boven die ze me vervolgens leert te gebruiken bij, voor mij moeilijke of onprettige situaties. Voor mij is Dimphy een professioneel luisterend oor en een fijne coach door wie ik mijn leven inmiddels al een stuk relaxter leef. Ik ga altijd met een positief gevoel weg na een consult, vol nieuwe tips en handvaten. Een aanrader voor iedereen!
Vrouw, 40 jaar.

Ik ben naar Dimphy gegaan voor rust in mijn hoofd en mijn negatieve lichaamsbeleving en afvallen los te laten. Dimphy wist heel goed de vinger op de pijnplek te leggen die mij tegenhield om mezelf goed genoeg te vinden en "lijnen" vol te houden.
Ik kreeg veel praktische tips rondom eten, maar ook vooral waarom en wanneer ik eten nodig heb. Daar kreeg ik dan ook handvatten voor die ik opgeschreven heb en nog vaak doorlees. Zo heb ik geleerd om spanningsmomenten te herkennen zodat ik eetbuien kan voorkomen. Ook heb ik geleerd om meer vanuit mezelf te denken en te praten i.p.v. gericht op de ander. De gesprekken waren prettig en verhelderend en Dimphy kan heel mooi verwoorden hoe ik me voel.
Caroline.

Het eerste bezoekje aan Dimphy vond ik ontzettend spannend! Ik zag er eerlijk gezegd 'n beetje tegenop. Maar ik heb doorgezet, waar ik ontzettend blij mee ben. Ik kwam binnen en het voelde meteen vertrouwd. Ik had last van angsten en piekerde wat af. Ik had nooit gedacht dat ik mijn verhalen zo goed kwijt kon bij iemand die je eigenlijk nog maar net kent. Maar omdat Dimphy open en begripvol is en de juiste vragen stelde, kon ik open en eerlijk zijn. Doordat Dimphy mij goede handvaten heeft gegeven zoals niet steeds bevestiging vragen en tips om de dingen aan te pakken, ben ik er gelukkig zo goed als van af. Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap gezet heb, en als het in de toekomst weer nodig mocht zijn weet ik zeker dat ik haar weer ga bezoeken.
Vrouw 21 jaar.

Al heel lang zou ik zo graag een keer mijn ziel blootleggen bij iemand die mij zou kunnen helpen om dichter bij mezelf te komen en te blijven. Doordat iemand uit mijn naaste omgeving mij heel diep kwetste was de bekende druppel daar; slapeloze nachten en veel huilen.
Op eigen initiatief heb ik contact gezocht met Dimphy, een mental coach en mijn hoop op handvaten die ik nodig had.
Voor mij is Dimphy een goede bekende; dit kon dus ook een drempel zijn, maar nee, totaal niet.
Een lieve, warme persoonlijkheid waarbij ik mij, in een rustgevende ruimte, direct kon ontspannen.
Ze liet me eerst goed naar mezelf kijken, waar komt dat eenzame en verdrietige gevoel vandaan? Leren om mijn negatieve gevoelens om te zetten in liefde. Liefde voor mijzelf; ik mag er zijn! Misschien een verwarrend verhaal maar tijdens de sessies is het heel verhelderend.
De mensen om je heen kun je niet veranderen maar doordat jezelf anders in het leven komt te staan veranderd de wereld met jou mee. Ik wil andere hun mening en keuzes respecteren maar wil ze ook laten weten wat het met mij doet, hoe het mij raakt en daarbij mijn zelfrespect behouden.
Dimphy gaf mij die nodige "handvaten" door eerst te luisteren, te vragen en samen te constateren.
Brieven schrijven aan andere, zonder ze te versturen, hierdoor krijg ik wel duidelijk wat ik voel en wat ik wil bereiken.
Middels een kaartje met een boodschap erop, vooruit denken.
Leren mediteren, je hoofd leeg maken en ontspannen, loslaten en weer nachten doorslapen.

Na drie sessies met korte tussenpozen ging het met stapjes vooruit. Wel was ik blij dat ik, na een langere periode, een evaluatiegesprek had.
Opnieuw kreeg ik weer de energie en goede moed. Ik ben er nog niet maar het is fijn om te ervaren dat Dimphy inzicht heeft in hoe ik me voel en dat ik weet dat haar deur altijd voor me openstaat.
Op eigen kracht moet ik de wereld in. Van mijn leven MAG ik iets moois maken en de hulp van Dimphy brengt mij op het goede spoor.
Groetjes van Christel

Mijn ervaringen bij Dimphy
Mijn eetprobleem heeft zich decennialang mogen ontwikkelen. In het begin sluimerend, zich een beetje op de achtergrond houdend, maar onzichtbaar toch echt wel aanwezig. Later was er geen ontkomen en ontkennen meer aan. Eerst wilde ik er niets van weten, maar door naar Dimphy te gaan, werd het steeds duidelijker dat ik met een echte eetverslaving te maken had. En een hele hardnekkige bovendien. Door de complete, respectvolle aanpak en een hele reeks van milde oefeningen, veelal gericht op het ontwikkelen van eigen inzicht, kreeg ik steeds beter zicht op hoe mijn eetverslaving werkte. De koppeling tussen zaken die me in het dagelijks leven "overkwamen" met het stiekem eten werd zo steeds duidelijker en kwam steeds beter aan de oppervlakte. Door de oefeningen en coaching bij Dimphy werd mijn bewustwording meer en meer aangezwengeld. Dimphy benaderde mij en mijn probleem met zeer veel respect, geduld en liefde. Hierdoor wist ze voor mij een hele veilige omgeving te creëren die zo hard nodig is wanneer je met dit probleem te kampen hebt. Zij liep naast mij op mijn reis naar een ver verleden en liet me in alle rust en ruimte onderzoeken hoe mijn eetprobleem was ontstaan. Op een gegeven moment kwam ik op een punt, waar ik niet verder kon. Daar had ik toch nog wat andere middelen voor nodig. Dimphy heeft mij toen doorverwezen naar een EMDR-therapeut. En dat is voor mij zeer waardevol geweest. Ik vond het erg prettig dat Dimphy mijn blokkade erkende en zag dat ik een laagje dieper moest. Door dit soort acties herken je een goede coach/counselor. Het voorgestelde traject heb ik inmiddels doorstaan en ik moet zeggen: het is de beste tip die ik ooit heb gekregen. Door het voorwerk wat ik bij Dimphy had gedaan, hoefde ik "alleen" de EMDR-sessies te ondergaan en ging de rest eigenlijk vanzelf. Mijn eetverslaving is nog niet helemaal over, maar ik ben er, mede dankzij Dimphy een stuk meer ontspannen onder. En ik weet zeker dat ik die verslaving een keer achter me kan laten, het gaat alleen niet een-twee-drie. Maar ik heb iets, wat ik eerder niet had: vertrouwen. En samen met het besef dat ik meer ben dan alleen mijn eetverslaving, is dat is een groot goed.
Inge.

Ik heb Dimphy als coach leren kennen bij het jaarprogramma "Slank maar dan anders" dat ik via Ramm Intensief gevolgd heb. Zelden ben ik meer verrast over iemands kwaliteiten. Waar Dimphy in eerste instantie wat op de achtergrond optreedt, blijkt later steeds weer hoe scherp haar observeringsvermogen is. Samen met Dimphy heb ik later in individuele coachingsgesprekken kritisch gekeken naar de bestaande patronen waar ik in zat. Zij deed me steeds weer beseffen dat ik de sleutel in handen had om die patronen waar ik ongelukkig van werd en die teveel van mij vroegen te veranderen. Dimphy heeft de kunst om de verandering te zien in kleine stapjes, en van daaruit verder te bouwen. Dat maakt dat ik me minder snel verlies in onrealistisch dromen en uiteindelijk nog niks bereiken. Ik ben er nog niet, maar haar lessen hebben me zeker voor uit geholpen en ik ben me beter bewust van mijn energievreters. Door goed naar mezelf te luisteren, en me steeds af te vragen wat IK wil en wat voor MIJ belangrijk is, ben ik in staat om meer in balans te leven. Ik kan haar aan een ieder die vastloopt op een bepaald punt in zijn leven aanraden. De gesprekken met Dimphy zullen je zeker verder op weg helpen! Dankjewel Dimphy.

Ik wil mijn ervaring graag met jullie delen.
In juli kwam ik tot de ontdekking dat het me allemaal teveel was geworden. Had klachten van misselijkheid, hyperventilatie en paniek aanvallen.
Het is niet met zoveel woorden gezegd, maar laten we het maar houden op een burn out.
Ik ben gaan zoeken op het internet waar ik het beste met mijn klachten terecht kon, wat het beste bij mij paste.
En kwam toen uit bij Dimphy, toen ik de site gelezen had, had ik hier wel vertrouwen in.
Ik heb dit besproken met de huisarts en deze stond achter mijn keuze.
Ik heb toen al heel snel een afspraak kunnen maken.
Mijn eerste indruk voelde heel goed. Dimphy nam heel rustig de tijd en luisterde naar wat ik te vertellen had. Ze had meteen in de gaten wat er was en we kwamen tot de conclusie dat ik teveel voor andere gezorgd had en mezelf voorbij gelopen was.
Dimphy heeft me vanaf juli tot nu begeleid. Ik wilde er zelf ook heel graag vanaf, maar zonder de hulp van Dimphy was dit niet gelukt.
Ik heb er zelf natuurlijk ook hard voor geknokt.
Ik heb geleerd om meer aan mezelf te denken. Dingen die minder belangrijk zijn, die me teveel energie kosten, te laten.
En juist energie te stoppen in de dingen die me energie opleveren.
En vooral op tijd een time out te nemen.
Het was een hele vervelende tijd, maar ik ben er zeker rijker uit gekomen. Ik ben van mening dat het voor iedereen goed zou zijn om een paar keer bij een mental coach te komen. Al is het maar om eens goed over het leven na te denken. Over wat je allemaal vanzelfsprekend doet en wat anders zou kunnen. Om aan een stabieler leven te bouwen.
Ik ben er nog niet helemaal, maar heb er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen.
We hebben de begeleiding wat afgebouwd en nu kom ik over 3 maanden weer een keer terug om te evalueren hoe het gaat.
Dimphy, super bedankt.

Met vriendelijke groet,

Monique 38 jaar.
December 2012

Na vele soorten van behandelingen en therapieën, die niet genoeg voldoening gaven, ben ik via mijn huisarts terecht gekomen bij Dimphy. Zij geeft mij wel wat ik nodig heb.
In het begin wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten, maar na een aantal behandelingen begreep ik wat het doel van deze behandelingen was. Het doel waar ik naar opzoek was. Voor mij is het heel erg belangrijk dat ik handvatten krijg om dingen in de praktijk te brengen en Dimphy weet mij zo stapje voor stapje dingen anders aan te leren, waardoor je anders gaat denken en de dingen anders gaat zien.
Zij heeft er ook voor gezorgd dat ik weet hoe ik dichter bij mezelf kan komen, als je dan weer eens even een andere weg ingeslagen bent, weet zij mij weer op het goede pad te zetten.
Ik heb echt ontzettend veel baat bij de behandelingen die ik bij Dimphy gehad heb, ik ben een heel ander mens geworden. Veel meer mezelf en daardoor veel meer ontspannen.

Evelien 26 jaar

Sonja Bakker, Weight Care, Koolhydraten arm. Dit is zo maar een greep naar een aantal diëten die ik al geprobeerd heb om enkele kilo's te laten verdwijnen. Elke keer met een super gevoel dat ik een paar kilo's verloren ben, maar daar tegenover staat het gevecht om iets lekkers te laten staan. Om nee te kunnen zeggen, en dan die feestjes. Hoe moet ik daar mee omgaan? Want dat wordt niet vermeld bij die voorgeschreven diëten. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het wel bekende 'jojo' effect. Helaas ben ik ook een van deze personen die hier mee bekend is.

Maar dat is nu niet meer aan de orde. Dit komt doordat ik een soort van 'traject' in ben gegaan bij Dimphy Elbers. Samen met Dimphy ben ik gaan kijken naar mijn eetpatroon. En welk gewicht ik graag zou willen behalen. Wat heb ik daar voor over? Tijdens de gesprekken zijn we gaan kijken wat voor soort eetpatroon ik heb. Wat vind ik super lekker en wat vind ik niet erg om te laten staan. Dus niet die voorgeschreven diëten waar ik bepaald eten moet eten omdat het er geschreven staat. Met behulp van Dimphy kan ik nu lekker eten wat ik wil eten, en geniet ik er volop van. Zo maak ik bewuste keuzes waar ik me prettig bij voel, dus geen schuldgevoelens. Tevens heb ik enkele tips gekregen hoe ik bijvoorbeeld op feestjes gezellig mee kan doen, zonder dat ik denk; 'Is dit wel goed?'.

Met behulp van Dimphy kan ik weer genieten van het eten! En accepteer ik wie ik ben!

Anke

Ik kende Dimphy via via..
Wist van haar praktijk en liet haar naam wel eens vallen als ik hoorde dat iemand het moeilijk had. Ik zat zelf al een periode "niet zo lekker in mijn vel" en dacht toen, nu moet ik zelf maar eens gaan...
In haar praktijk voelde ik me op mijn gemak, vrij om alles te zeggen en goed begrepen. Vanuit mijn verleden heb ik mezelf dingen "aangeleerd" en daar had ik soms moeite mee. Ik heb mezelf af moeten vragen, waar ik nou echt bang voor was... en dat was wel een eyeopener. Ook heeft Dimphy mij geleerd om open te zijn naar mijn kinderen, en dat is zo fijn! Ik ben echt heel blij dat ik de stap gezet heb!

Vrouw, 39 jaar.

Door de coaching van Dimphy heb ik de afgelopen tijd flinke stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling gemaakt. Daar waar ik in het dagelijkse leven tegen dingen aan loop die voor mij onoverkomelijk lijken te zijn, reikt Dimphy mij de technieken en handvatten aan waardoor ik het weer naar redelijke proporties terug kan brengen en er mee om kan gaan, nu en in de toekomst.

Het is super om steeds meer te leren onvoorwaardelijk jezelf te mogen zijn en bij jezelf thuis te komen!

Vrouw 37 jaar.

5 mei 2010.

Sinds november 2009 ga ik naar Dimphy.
Ik was op dat moment opnieuw 'aan de lijn'.

Hiermee was ik anderhalf jaar daarvoor begonnen en was na 6 maanden 35 kilo kwijt. Het zogenaamde crashdieet, snel veel afvallen. Omdat ik een jaar later toch weer wat kilo's bij gekomen was, ging ik terug om te proberen deze weer kwijt te raken. Dit wilde niet echt lukken. Mij werd toen gewezen op een therapie gegeven door Dimphy. In het begin zag ik dit niet zo zitten, simpelweg omdat therapie er vaak voor zorgt dat een deksel van de put gelicht wordt en de vraag is dan al snel "wil ik die wel lichten" . Omdat het echt niet wilde lukken om af te vallen heb ik uiteindelijk toch een afspraak gemaakt met Dimphy.

Nu 6 maanden later kan ik zeggen dat ik blij ben toch de stap gemaakt te hebben. Je leert inzicht te krijgen in je zijn, je wezen, je gedachten.

Al sinds mijn 6 a 7de jaar weet ik niet anders dan dat er moet worden gelijnd. Lijnen is daardoor wel heel erg verweven met mijn leven. En zoals bij zo velen betekend dit je hele leven van dik naar dun naar dikker en dun en nog dikker, het bekende jojo-effect.

Door de gesprekken met Dimphy en de opdrachten die ze me met regelmaat geeft, leer ik om te gaan met, tja, mezelf. Leer ik keuzes te maken in wat ik eet, maar eigenlijk nog eerder in wat ik koop. Want dat wat niet in huis is kan ook geen 'verleiding' zijn en dus moeten keuzes al in de supermarkt gemaakt worden.
De keuze in wat je koopt is niet het enige wat er toe kan leiden om op gewicht te blijven. Vooral de keuzes in je leven, op welk gebied dan ook, zorgen er voor dat je wel of niet op gewicht kunt blijven. De kunst is de juiste keuzes te maken en daarbij krijg ik hulp van Dimphy, door gesprekken en handvaten die ze me meegeeft.

Ik ben er nog lang niet maar dat geeft niets, ik heb wel het gevoel dat ik op de juiste weg zit en dat geeft me de moed om door te gaan.

Anne-Marie

Ik ben via een vriendin in contact gekomen met Dimphy Elbers en dat is een hele belangrijke stap in mijn leven op dat moment geweest. Ik vecht al jaren tegen overgewicht en zelfs met behulp van gediplomeerde diëtistes lukte het niet om op mijn streefgewicht te blijven.
Dimphy benaderde het gewicht van een hele andere kant: niet "je moet afvallen" ..........maar "wat kan je laten qua eten". Dat was zo'n omslagpunt dat het ook geen kwestie meer was van "ik ben aan de lijn" maar "ik heb mijn leef- en eetpatroon aangepast".
Lijnen geeft aan dat het een tijdelijk iets is en dat is dit niet.
Vervolgens vlogen de kilo's er echt in no time af en zat ik net voordat ik zwanger werd al bijna op mijn streefgewicht! Uiteindelijk heb ik het natuurlijk zelf gedaan, maar ik kan wel oprecht zeggen dat ik het zonder de hulp van Dimphy niet zo snel en zo goed had kunnen bereiken. En ik verheug me erop om dadelijk na de bevalling weer terug te gaan naar mijn oude eetpatroon. Dat is echt een houvast in mijn leven geworden!
Ook op andere gebieden heeft Dimphy me een aantal tips gegevens over hoe ik de zaken beter benaderen kan, telkens met één zin als kern van het verhaal wat in één keer duidelijk maakte wat ik voelde en hoe ik het bedoelde. Als conclusie dus: enorm trots op mezelf voor alles wat ik tot nu toe bereikt heb en enorm dankbaar naar Dimphy dat ze me daar zo mee heeft geholpen!

Marlou Boon-de Groot

Ik ben in de loop der jaren zo gaan geloven in mijn eigen gelijk en opvattingen.

Gejaagd door het leven, geen rust in je lijf.

Gevolg:
o Lichamelijke klachten
o Gewichtstoename
o Nachtrust slecht
o Spierpijn
o Onrust in je lijf

Vanwege deze redenen heb ik contact gezocht met Dymphy.

Zij heeft mij laten inzien dat het ook anders kan, door eerst en vooral in jezelf te geloven en je kwaliteiten en de kracht die je bezit te gebruiken. De keuzes maken waar je voor staat in het leven staan nu in een ander licht.

"Zelfs de kleinste ster schittert in het donker"

Ik heb een beter balans in mijn leven gekregen!


Dank je, Dymphy

Maria